Kookboeken

CIHSOYFHS-boek-750px

Can I Have Some Of Your Famous Hot Sauce

Wat eten bands het liefst voordat ze het podium op gaan? Heeft wat ze eten effect op de show? Hoe moeilijk is het om tijdens een tour gezond te eten. En wat kun je als poppodium doen om ervoor te zorgen dat bands zich backstage thuis voelen? Allemaal vragen die worden beantwoord in het nieuwe backstage kookboek van Doornroosje; ‘Can I Have Some Of Your Famous Hot Sauce’.

BESTEL DIT BOEK >>

Auteur: Tefke van Dijk, Nienke Van Hunen
Verschenen: december 2019
Verkoopprijs: 25 euro

Boek BandeetBandeet

Kok Nienke van Hunen kookt geregeld voor bands die optreden bij poppodium Doornroosje en journalist Tefke van Dijk interviewde deze bands over hun eetgewoonten en favoriete gerecht van de avond. Resultaat: een (kook)boek vol tourverhalen, eetervaringen én recepten van de favoriete gerechten van de bandleden.

TIJDELIJK NIET VERKRIJGBAAR

Auteur: Tefke van Dijk, Nienke Van Hunen
Verschenen: november 2013
Verkoopprijs: 28,95 euro

Het blaauwe kookboekHet Blaauwe kookboek

Een klein maar fijn boek met twintig recepten van de kleine gerechtjes die zo typerend zijn voor de keuken van de Blaauwe Hand, herschreven om ze thuis te maken. Naast de recepten bevat het boek ook enkele kroeganekdotes en het verhaal over het eigen huisbier: de Rooie Tiep Top, gemaakt door Stadsbrouwerij De Hemel. Alle recepten in het boek zijn van de hand van kok Nienke van Hunen.

TIJDELIJK NIET VERKRIJGBAAR

Auteur: Nienke van Hunen
Verschenen: december 2011
Verkoopprijs: 10 euro